• 5000 m² inspirerende showroom en Cash & Carry
  • Nauwkeurig en exclusief dealerbeleid
  • Wekelijks nieuwe items & collecties
  • 5000 m² showroom en Cash & Carry
  • Nauwkeurig en exclusief dealerbeleid
  • Wekelijks nieuwe unieke items

Be-Uniq privacyverklaring & cookies

19 mei 2018

Wij vinden het belangrijk om u als bezoeker de best-mogelijke online winkel ervaring aan te bieden; hiervoor maken wij gebruik van cookies. Daarnaast is uiteraard uw privacy voor ons van groot belang. Wij houden ons hierin dan ook aan de privacywetgeving, wat bekend dat al uw gegevens veilig bij ons zijn en we deze op een nette en transparante manier gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met welke van uw gegevens. Heeft u vragen? Of wilt u nog specifieker weten welke gegevens we van u bijhouden en/of opslaan, neem dan gerust contact met ons op.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze zo soepel mogelijk af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan ook aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank.

Voor het afhandelen van uw bestelling ontvangen en gebruiken wij de volgende gegevens:betaalmethode, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres, afleveradres, BTW-nummer en KVK-nummer. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en bewaren deze aansluitend zeven jaar gearchiveerd in verband met de wettelijke bewaarplicht.

Contactformulier en Nieuwsbrief

Via het contactformulier kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen om bijvoorbeeld vragen te stellen en/of een aanvraag te doen. Hiervoor gebruiken wij het door u ingevulde e-mailadres en naam. Deze hebben wij nodig om contact met u op te nemen en/of een reactie te geven op het ingevulde contact-formulier. Wij bewaren deze informatie naargelang de aard van het formulier en/of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Daarnaast kunt u zich via de website abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen: iedere nieuwsbrief bevat hiervoor een afmeldlink aan de onderkant van de pagina. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees en deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement hebt opgezegd.

Reclame

Wij willen u graag op de hoogte houden over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij per e-mail, social-media en in uitzonderlijke gevallen per post.

U kunt op elk moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief en/of nieuwsbrief staat hoe dat moet en daarnaast bevat elke e-mail een afmeldlink.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Daarom nemen wij om uw privacy te beschermen, de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer, ook wel SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer er persoonsgegevens worden ingevoerd 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de bovenstaande datum en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen, verwijderen en dataportabiliteit van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij precies van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft in deze altijd de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
  • Een overzicht ontvangen van uw afgenomen producten in een .csv bestand

Let op dat u tijdens het aanvragen van een aanpassing of verwijdering altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u ten aller tijde het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Be-Uniq

Doejenburg 107

4021HR Maurik

info@be-uniq.nl

085 - 040 3226

Strikt juridisch - onderdeel van
WoonTheater B.V.

Hoolweg 1
4021CN Maurik
www.woontheater.com