• 5000 m² showroom & Cash and Carry
  • Exclusive and strict dealerpolicy
  • New items to discover on a weekly basis
  • 5000 m² showroom & Cash and Carry
  • New items to discover on a weekly basis
Waar kunnen we je mee helpen?

Contact & openingstijden

Bekijk hieronder de openingstijden van onze showroom en cash & carry, veelgestelde vragen over de mogelijkheid tot klant worden bij Be-Uniq of vul het contactformulier in om ons een bericht te sturen.

Let op! Toegang tot onze showroom en cash & carry is uitsluitend mogelijk met een Be-Uniq account (Be-Uniq members only). Klik hier om direct klant-account aan te vragen.

Openingstijden

Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Afwijkende openingstijden (deviating opening hours)

  • Er staan op dit moment geen afwijkende openingstijden gepland: ook tijdens de zomerperiode blijven we volgens reguliere tijden geopend

Showroom en Cash & Carry

Raak geïnspireerd in een unieke ambiance waarbij je zintuigen geprikkeld worden door een perfecte harmonie tussen geuren, muziek en bijzondere creaties. Zoek vervolgens zelf in onze cash & carry jouw favoriete exemplaren uit en neem deze direct mee. Liever versturen? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Je vindt ons op:

Doejenburg 107

4021HR Maurik - Route

085-040 3226

Be-Uniq | Every Piece Comes With a Story
_MG_6021 fotostudio7.jpg
Be-Uniq | Every Piece Comes With a Story
Be-Uniq | Every Piece Comes With a Story
_MG_3302 fotostudio7.jpg

Veelgestelde vragen

Ik ben particulier en wil graag iets van Be-Uniq kopen: bij wie kan ik terecht?

Je vindt onze dealers verspreid over heel Nederland en België: zo is er altijd een Be-Uniq dealer bij jou in de buurt! We vertellen je graag wie dat voor jou is: neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier hieronder of via onze socials.

Kan ik klant worden bij Be-Uniq?

Dat hangt af van verschillende aspecten. Om jou als winkelier namelijk te beschermen tegen bijvoorbeeld onnodige concurrentie van je buurman of bijvoorbeeld 'prijsvechters' op een fair, hanteert Be-Uniq een relatief strikt dealerbeleid. Daarnaast willen we ons assortiment exclusief en correct gepresenteerd in de markt zetten. Onze slogan is tenslotte 'Every Piece Comes With a Story': dat verhaal moet natuurlijk wel goed verteld worden.

Daarom doen wij altijd een handmatige controle wanneer je je aanmeldt als nieuwe klant. Een uitgebreide uitleg vind je terug op deze pagina.

Hoe lang duurt het voordat mijn klant-aanvraag is beoordeeld?

Het behandelen van een aanvraag kan tot 5 werkdagen duren: we doen uiteraard ons best om je aanvraag zo snel mogelijk te beoordelen en verwerken.

Waarom is mijn klant-aanvraag afgewezen?

Dat hangt af van verschillende aspecten. We hanteren bij een aanvraag onder andere de volgende vereisten of voorwaarden:

  • We leveren niet aan markt/fairverkopers;
  • We leveren uitsluitend aan winkeliers en/of webshop met een fysiek verkooppunt (geen garage of woning);
  • We leveren niet aan webshops (ook hier dient een fysiek verkooppunt te zijn);
  • De locatie: is er in een straal van een x aantal kilometers reeds een dealer aanwezig*;
  • Brancherelevantie: we leveren uitsluitend aan branche gerelateerde winkeliers & stylisten

Welke dagen is de cash & carry geopend?

Onze Cash & Carry is elke werkdag geopend van 9 tot 17 uur: net als onze showroom! Let wel op: het is een vereiste dat je klant bent bij Be-Uniq om toegang te krijgen tot de showroom en Cash & Carry. Klik hier voor de snelste route naar Maurik.

Welke dagen is de showroom geopend?

Onze showroom is elke werkdag geopend van 9 tot 17 uur: net als onze Cash & Carry! Let wel op: het is een vereiste dat je klant bent bij Be-Uniq om toegang te krijgen tot de showroom en Cash & Carry. Klik hier voor de snelste route naar Maurik.

Welke dagen is de administratie/het kantoor geopend?

Ons kantoor is elke werkdag geopend van 9 tot 17 uur: net als onze showroom en Cash & Carry! Let wel op: het is een vereiste dat je klant bent bij Be-Uniq om toegang te krijgen tot de showroom en Cash & Carry. Klik hier voor de snelste route naar Maurik.

Wat is de gemiddelde levertijd van een bestelling?

De gemiddelde levertijd hangt af van verschillende aspecten, en kan korter of langer duren afhankelijk of een product op voorraad is. We doen uiteraard ons best om, wanneer een bestelling voorradig is, je bestelling binnen enkele werkdagen te verwerken en versturen. 

Kunnen mijn geselecteerde items in de cash & carry ook verstuurd worden?

De items die je selecteert in onze Cash & Carry mag je direct meenemen, of natuurlijk laten versturen. Wij verwerken het voor jou op een pallet en bieden het aan bij onze transporteur. In veel gevallen is dit zelfs kosteloos: vanaf 900,- euro ex. BTW versturen wij gratis binnen Nederland, en vanaf 1100,- euro ex. BTW ook naar België. 

Mag ik een klant (particulier) meenemen naar de showroom?

Het is niet mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom of Cash & Carry met een particuliere klant. We communiceren in onze showroom prijzen en andere informatie die wij - ook ter bescherming van andere dealers - niet ter beschikking willen stellen aan particulier publiek.
Contactformulier


Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op: we doen ons best je zo snel mogelijk te helpen!