• 5000 m² showroom & Cash and Carry
 • Exclusive and strict dealerpolicy
 • New items to discover on a weekly basis
 • 5000 m² showroom & Cash and Carry
 • Exclusive and strict dealerpolicy
 • New items to discover on a weekly basis
fotostudio7 -9970.jpg

Klant worden bij Be-Uniq

Be-Uniq dealer worden? Als Be-Uniq dealer kun je zowel online als in onze showroom en cash & carry in Maurik inkopen doen. Lees hieronder meer over ons aanmeld/goedkeuringsbeleid.


Na beoordeling en goedkeuring van je aanvraag wordt de account geactiveerd en ontvangt je automatisch je inlog-gegevens per mail: welkom bij Be-Uniq!

Klantenbeleid en aanmeldprocedure

Om jou als winkelier te beschermen tegen onnodige concurrentie van je buurman of prijsvechters op een fair, hanteert Be-Uniq een relatief 'streng' dealerbeleid. We zijn tenslotte blij om jou als klant te hebben of krijgen, en willen dat graag zo houden! Daarnaast willen we ons assortiment exclusief en correct gepresenteerd in de markt zetten. Onze slogan is tenslotte 'Every Piece Comes With a Story': dat verhaal moet natuurlijk wel goed verteld worden. Daarom doen wij zelf altijd een handmatige controle wanneer je je aanmeldt als nieuwe klant.

We gaan tijdens die controle diverse criteriapunten af (maar niet beperkt tot) zoals:

  • We leveren niet aan markt/fairverkopers;
  • We leveren uitsluitend aan winkeliers en/of webshop met een fysiek verkooppunt (geen garage of woning);
  • We leveren niet aan webshops (ook hier dient een fysiek verkooppunt te zijn);
  • De locatie: is er in een straal van een x aantal kilometers reeds een dealer aanwezig*;
  • Brancherelevantie: we leveren uitsluitend aan branche gerelateerde winkeliers & stylisten

  Na het doornemen van de criteria punten (maximaal 5 werkdagen) wordt er besloten of het wel of niet mogelijk is om op dit moment inkopen te doen bij Be-Uniq. Om alle criteria zo goed mogelijk te beoordelen en de administratie voor je bedrijfsaccount direct op orde te hebben, vragen we je bij het aanmelden om diverse gegevens. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt ter controle van je account en/of om je bedrijfsaccount voor je in te vullen.

  Wanneer je aanvraag wordt goedgekeurd, ontvang je zo snel mogelijk een geautomatiseerde mail met hierin je login gegevens: welkom bij Be-Uniq! Vanaf dan is het tevens mogelijk een bezoek te brengen aan onze showroom en cash & carry.


  Word je aanvraag afgekeurd, ontvang je een geautomatiseerde no-reply mail zonder specifieke opgaaf van reden, omdat de afwijzing op diverse punten kan worden gebaseerd. Het staat je uiteraard vrij om de aanvraag over bijvoorbeeld een jaar opnieuw te plaatsen, of wanneer er iets in je bedrijfsvoering is veranderd (bijvoorbeeld een nieuwe winkel op een andere locatie).

  *indien er een dealer in een straal van een x aantal kilometers aanwezig is, kan en zal Be-Uniq de naam van deze winkelier nooit prijsgeven: zowel op basis van ons eigen privacybeleid als door de hieromtrent geldende privacywetgevingen.

  fotostudio7 -9965.jpg